SAKARYA / PAMUKOVA - Şehit Peyami Altun Ortaokulu

Ara

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürümüz sayın Ebubekir Sıddık Savaşçı okulumuzu ziyaret etti.

8. sınıf öğrencilerimizle LGS süreci ve Nehir Projesi hakkında konuşan sayın müdürümüz sonrasında okulumuz öğretmenleriyle öğretmenler odasında sohbet ederek ,yürütülen projeler hakkında bilgi alışverişinde bulundu.Okulumuz bünyesinde açılan Halk Eğitim Merkezi  kursunu da ziyaret etti.

Sayın müdürümüze yaptığı ziyaretten dolayı teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzun, adını gururla taşıdığı 25 Kasım 1990 yılında şehit olan Şehit Polis Peyami Altun’nu şehadetinin 33.yıldönümünde okulumuz bünyesinde düzenlen programla anıldı.

Programa ,Sakarya Vali Yardımcısı Sn. Aslan AVŞARBEY, Pamukova Kaymakamı Sn. Gürsel Temurci, Pamukova Belediye Başkanı Sn. Güven Övün , İlçe Milli Eğitim Müdürü Aziz Demir , ilçe Emniyet Müdürü, İlçe Jandarma Komutanı , İlçe Müftüsü , İlçe Sağlık Müdürü katıldı.

Anma programınıza katılım sağlayan tüm misafirlerimize teşekkür ederiz.

Cumhuriyetimiz 100. Yılı Kutlu olsun.

Şehit Peyami Altun Ortaokulu ve Görsev ve Ersen İnanç Kılıç İlkokulu öğrenci ve öğretmenlerimizin hazırlamış olduğu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Töreni çoşku içinde kutlandı.Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik eder, yoğun katılım sağlayan misafirlerimize de teşekkür ederiz.

Ock

Kıymetli Sakarya Valimizin öncülüğünde,sayın İl Milli Eğitim Müdürümüzün desteğiyle sürdürülen kitap okuma projesine biz de kütüphanemizin en kıymetli ve en anlamlı köşesinde 2. Ders kitap okuduk.

Ara

Uçan raketler projesinin tanıtım programına  öğrencilerimiz  beden eğitimi öğretmenimiz eşliğinde katılım sağlamıştır.

Ekm

Duyuru ve Gündem

Okul Aile Birliği Yönetim Kurulunun  aldığı karar gereği Şehit Peyami Altun Ortaokulu Okul Aile Birliğinin Olağan Genel Kurul  toplantısı 20.10.2022  Paerşembe günü saat 11:00 da, okulumuz çok amaçlı salonunda  yapılacaktır.

Okul  Aile Birliği Genel Kurulumuz , halen yürürlükte olan Milli Eğitim Bakanlığı Okul Aile Birliği Yönetmeliği (9 Şubat 2012 tarih ve 28199 Sayılı Resmi Gazete) esasları çerçevesinde gerçekleştirilecektir.

Gündem maddelerini görüşmek üzere belirtilen gün ve saatte okulumuza teşriflerinizi bekler, toplantıya katılmanızı rica ederim.

Ekm

2022 CodeWeek etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Bayramı ile ilgili piksel boyama etkinliği yapıyoruz.

Etkinlik kodumuz: cw22-orgyw

Etkinliğimizle ilgili daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz. https://codeweek.eu/view/477804/boyuyorum-cumhuriyeti-buluyorum

#codeweek22

#codeweekturkiye